Start2

      

Leveransinformation

Kära kunder,
vissa Desk Risers kan vi nu leverera omgående, medan det tyvärr är ca två månaders väntetid på andra. Information om detta finns vid varje bord på produktsidan.

Mejla oss gärna på contact@thefreedesk.com så håller vi dig uppdaterad om leveransläget. Det räcker med att du skriver "leveransinfo" som rubrik, ingen annan text behövs.

Stå när du vill.
Stå var du vill.

Låt oss presentera världens enklaste ståbord - Freedesk Desk Riser!
Freedesk Desk Riser är en portabel bordsskiva som är framtagen för att ge dig en chans att enkelt, snyggt och billigt kunna stå upp och arbeta. Den förvandlar vilken arbetsyta som helst från passiv till aktiv. Med en Desk Riser från Freedesk i hemmet, på kontoret eller i skolan går du från ett stillasittande till ett aktivt arbete. Med nio olika steg höjer och sänker du bordsskivan till en nivå som passar dig. Den låga vikten gör att du enkelt kan flytta runt din Desk Riser i hemmet, på arbetsplatsen eller varför inte till och från de båda!

LÄS MER >

Enkelt välbefinnande

Fördelarna med att stå upp blir tydligare och tydligare för allmänheten; man mår bättre, blir mer produktiv, och förbrukar fler kalorier. Insikten ökar också om att"Sittandet är vår tids rökning” - studier som pekar på nackdelarna förknippade med för mycket stillasittande avlöser varandra. Forskningsvärlden är överens om att vi måste tillbringa mer tid stående än vad vi gör idag. Fördelarna med att stå upp på arbetsplatsen, i hemmet eller i skolan är många. Faktum är att det räcker att stå upp 2 timmar om dagen för att må bättre och drastiskt reducera risken att drabbas av ett flertal livsstilssjukdomar, exempelvis hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och vissa cancerformer.

LÄS MER >

Utformad för att passa just ditt skrivbord

Vi har utvecklat Freedesk Desk Riser för att passa i alla typer av miljöer och alla varianter av bord. Freedesk Desk Riser Compact passar perfekt för det lilla kontoret. Den låga vikten på endast 3 kg tillsammans med den smidiga storleken gör ståbordet ultraportabelt - allt för möjliggöra att du skall kunna stå när och var du vill! 

Läs mer

För skola

Studier från Storbritannien har visat att barn med möjlighet att arbeta stående trivs bättre i skolan, eleverna är mer välmående och arbetsron i klassrummen förstärks. Dessutom är barnen mer engagerade i klassrummet och studieresultaten förbättras. Eftersom Freedesk Desk Riser är byggd med tillgänglighet i fokus kan den enkelt flyttas runt i klassrummet och mellan klassrum.

För kontoret

Freedesk Desk Riser är utformad med tillgänglighet i åtanke och vårt mål har hela tiden varit att ta fram en produkt som är portabel, enkel att använda och framförallt ovanligt prisvärd. Kollegor och personal sätter enkelt ut den på sin arbetsplats och kan därefter på ett fåtal sekunder gå från stillasittande till stående arbetsställning. Bordet passar även utmärkt som stålösning till konferensrum, samt till öppna - flexibla - arbetsytor, som blir allt vanligare i kontorsmiljöer.

För hemmet

Det finns många fördelar med att kunna aktivera sig även i hemmet. Inte bara för alla med hemmakontor, utan även för alla som tillbringar mycket tid framför datorn eller surfplattan. Med en Freedesk Desk Riser förvandlar du vilken plats som helst till ett höj och sänkbart skrivbord och dess låga vikt gör att du smidigt kan ställa undan bordet efter användning. Dessutom kan du välja mellan flera olika färger när du beställer din Desk Riser från Freedesk – allt för att den skall passa in bra i ditt hem och utifrån dina preferenser.