Vanliga frågor

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret du söker? Kontakta oss

  • Det coolaste jag sett på länge! Var beställer jag? Och när kan jag få min Freedesk Desk Riser?

Tack! Beställer du idag, så skickar vi ut din Desk Riser omgående. Vill du kika på den innan du beställer är du välkommen att hälsa på, på vårt kontor.

Vi finns på Järngatan 23 i Lomma.

Vi har även vår Desk Riser på GH-Data, Bankgatan i Lund, Ergohuset, Hornsgatan 134 i Stockholm eller Ergohuset, Sallerupsvägen 144 i Malmö.

  • Hur höjer jag och sänker den?

På enklast möjliga vis! Höj bordet genom att placera händerna på varsin sida om bordsskivan, höj och lås bordet i en position som passar din längd. För att sänka bordet lyfter du högersidan av bordsskivan så att låsmekanismen släpper och sänk ner bordet.

  • Hur hårt kan jag belasta den?

När vi testat bordet klarar det gott och väl 30 kgs belastning. Vi rekommenderar däremot en maxvikt på 10 kg, för att ha en säkerhetsmarginal. Det innebär att du utan problem kan placera en riktigt stor skärm, laptop, tangentbord, mus och en stor kopp kaffe på bordet.

  • Jag är 1.90 m lång, är Freedesk Desk Riser för mig?

Ja! Efter ett flertal undersökningar i fokusgrupper har vi dragit slutsatsen att de som är upp till 1.90 m långa trivs bra med Freedesk Desk Riser Original. De som är över 1.95 m kan däremot behöva en större höjning av arbetsytan, ifall bordet undertill är av standardhöjd. Detta kan dock regleras med att höja upp underliggande bord, vilket många ”långväxta” redan har gjort. Om vi märker en tydlig efterfrågan från marknaden, så tittar vi framöver gärna på lösningar som passar ännu bättre för den längre delen av befolkningen!

  • Vilka betalsätt erbjuder ni?

För tillfället erbjuder vi betalning via PayPal, läs mer om PayPal: PayPal info

  • Öppet köp, ångerrätt, reklamationer

Absolut! Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din Freedsk Desk Riser kan du när som helst inom 14 dagar skicka tillbaka din Freedesk Desk Riser. No questions asked! Detta under förutsättning att emballage finns kvar och att bordet är i nyskick och säljbart.

  • Jag skulle vilja veta mer om Freedesk Desk Riser, var vänder jag mig?

Vad kul att du vill veta mer. Hör av dig till oss på kontakt@thefreedesk.com. Eller besök oss på vårt kontor i Lomma, Järngatan 23, så kan du få testa Freedesk Desk Riser redan idag.

  • Jag är återförsäljare / distributör och skulle vilja ta in Freedesk Desk Riser i vårt sortiment. Hur går jag vidare?

Kontakta oss på kontakt@thefreedesk.com